Hjälp & vägledning

Hjälp & vägledning

Hör gärna av dig om du behöver support, vi har ambitionen att svara inom 48 timmar. Manualer och instruktionsfilmer hittar du på SimaPro Help Center.

Träning & coachning

Miljögiraff erbjuder coachningstimmar i LCA med SimaPro. Det är individuell digital handledning med en av våra LCA-experter där vi svarar på dina frågor om LCA med SimaPro. Tillfällena för coachning köps i paket om 10 timmar och bokas via kalendern. Kontakta oss för en offert. Efter accepterad offert får du en avtalsnyckel för att kunna boka tid.

Har du redan avtal? Boka tid

Vi jobbar med Zendesk för supportfrågor för SimaPro i Sverige och Finland. Alla ärenden som mejlas till support@simapro.se eller ’namn’@simapro.se kommer hamna i ett ticketsystem och vår ambition är att hantera alla ärenden inom 48 timmar.

Vi hoppas på detta sätt erbjuda ett mer effektivt stöd med bättre uppföljning av ärenden. Du hittar våra svar och artiklar på de vanligaste frågor här.

Specifika frågor

På SimaPro Help Center kan du söka information utifrån specifika frågeställningar. Du hittar allt från seminarier kring de senaste metodutvecklinge till hur man kommer igång med sin licens.

Instruktionsfilmer

På SimaPro Help Center hittar du flera instruktionsfilmer som hjälper dig att arbeta i SimaPro paketen.

Manualer

På SimaPro Help Center finns viktiga manualer och instruktioner för samtliga SimaPro paket.

Hjälp & vägledning

SimaPro erbjuder licenser utan dolda kostnader för att passa ett stort antal affärs- och utbildningsbehov. För att se vilken licens som passar dina behov, se översikten nedan:

  • Business Licenses
    (licenser för professionella SimaPro-användare i konsult, företag och forskningsinstitut)
  • Educational Licenses
    (licenser för studenter, utbildningar, doktorsexamen, kandidat- och masteruppsatser)

De senaste instruktionerna finns tillgängliga här:

international SimaPro-website.

Vill du gå kurs eller få individuell hjälp så kan du höra av dig till oss på:  support@simapro.se